חוקי נושאי דיבורים-תודה למור
בשביל כל הדברים שאתם חושבים שהם לא קשורים פתחנו לכם את הנו"דים (נושאי הדיבורים של הפורום). החוקים בנו"ד מועטים אך אין לעבור עליהם.
בשביל כל משהו שסתם בא לכם להגיד/להתייעץ לגביו או שסתם בא לכם לדבר בפורום-הנו"ד זה המקום.
*מעודכן*
- כשהנו"ד מגיע לעמוד 100 נפתח הנו"ד הבא. במידה ופותח הנו"ד הבא לא נמצא צריך לחכות והנו"ד הישן ננעל בכל זאת.
- אישור לפתיחת נו"ד יש לבקש רק בה"פ
- במידה ופותח הנו''ד לא נמצא בודקים כמה זמן הוא לא מחובר לפורום:
*אם הוא נעדר יומיים , הבא אחריו יפתח והנעדר יעבור תור אחד אחורה
*אם נעדר שבוע הוא נמחק מהרשימה והבא אחריו פותח נו''ד.- משתמש שלא יפתח נו"ד 24 שעות אחרי שהנו"ד הקודם הגיע לעמוד 100 ירד שתי מקומות מפותחי הנו"דים (כלומר יפתח את הנו"ד שלו אחרי שיפתחו שתי נו"דים אחרים)אם הוא לא יפתח גם לאחר שירד שתי מקומות המשתמש ימחק מהרשימה
הבהרה לסעיף זה:אם יש סיבה כלשהי שהמשתמש לא יתחבר ויפתח נו"ד אז שיודיע מראש למנהל דיבורים/פקחים/ראשיים וכך הוא לא ימחק מהרשימה אלא רק ידולג עד שיחזור.
הבהרה:אם המשתמש לא נמצא תוך 24 שעות מהגעת הנו''ד הנוכחי לעמ' 100 הבא אחריו פותח את הנו''ד הבא,קבוצת חוקים אלו באה להגן על מי שנעדר מסיבות כלשהן ועדיין רוצה לפתוח נו''ד מבלי לחזור לתחילת הרשימה(אלא אם כן נעדר מעל שבועיים-סעיף 3 בחוק). - משתמש שמחק את הנו"ד שאותו הוא פתח לא יוכל ליפתוח נו"ד במשך חודשיים. במידה ויחזור על כך פעמים נוספות הוא יענש.
- אין לפתוח נו''ד עם כותרת צועקת.
*הסבר-הודעה צועקת היא הודעה שבה יש מעל 4 סימני קריאה ו/או שאלה לדוגמא:"אני כאן!!!!!!!!" או "מממממממממממשששששששעעעעעעעממממממםםםםםםם" - אין לכתוב הודעות חסרות משמעות \ ספאם בנו"ד!
- אין לכתוב גסויות בנו"ד, תגובות כמו: "חרא" גם נחשבות כגסויות.
- אין לכתוב הודעות צועקות בנו"ד.יש הסבר לכך בחוקים למעלה.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
רשימת פותחי נו''דים
חוקים מינימליים:
- יש ללכת לפי סדר הרשימה.
- כדי לקבל אישור לפתיחת נו"ד גשו למנהל הפורום ה"פ בעדיפות ראשונה, או לפקחים או למנהלים ראשים.
- אין לבקש פעמיים. כלומר, אין לבקש כאשר אתה כבר נמצא ברשימה.
- בנושא הדיבורים יש לכלול בגוף ההודעה הראשונה(ההודעה הראשית של הנו''ד) את המילה נו''ד,כדי שהמשתמשים יבינו שהנושא שנפתח הוא נו''ד.
- אין לכתוב בנו"ד: משעמם לי כהודעה אחת !
ניתן לכתוב : משעמם לי, יש לכם רעיונות מה אעשה ?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
טופס לפתיחת נו"ד:
פותח הנו"ד האקטואלי:
-> לחיץ <-
שם משתמש (עם קישור):Girafarigin
הערות:
רשימת המתנה מעודכנת:
שם משתמש (עם קישור): Alice
הערות:
שם משתמש (עם קישור): שי חי
הערות: כל האמת בפרצוף!
שם משתמש (עם קישור): @Mei .