Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 18
  1. משתמש מנוסה
    שלום,

אני משחק בברקת לגיימבוי ואני מאוד מאוד קרוב לסיום הנשיאונלדקס והייתי רוצה לדעת מה אתם חושבים על זה:

מי הם הפוקימונים הכי טובים (ללא התייחסות לרמה) מבחינת שילובי סוגים ? כלומר מה השישיה הכי טובה מכל 386 הפוקימונים בברקת ?

עוד מעט אני אשלים את הנשיואונלדקס של ברקת (פרט למיו, או-הו, לוגיה, סרבי, ג'ירצ'י, ודיאוקסיס) והייתי רוצה לדעת

איזה פוקימונים הכי כדאי לי לאמן מבין כולם על מנת קבל את שישית הפוקימונים הכי טובה (שוב לא שילובי סוגים אלא

פוקימונים כי ישנם שילובים שאין להם פוקימונים..)

בקיצור מהי שישית הפוקימונים הכי טובה שיכולה להיות בברקת (עד הדור ה-3) מבחינת שילובי סוגים.

מצפה לדיון פורה ומעניין, תודה מראש לעוזרים או למשתתפים בדיון.
    נערך לאחרונה על ידי shaul4554, 05-14-2012 בשעה 08:46 AM

2. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    אין ממש דבר כזה "שישיה הכי טוב" אני אישית שמתי את הפוקימונים שאני אוהב, עשיתי להם סטים של מתקפות חזקות ויעילות...

וסיימתי את כל המשחק בקלי קלות, אצלי זה היה:
    1. בלייזיקאן
    2. גליילי
    3. סלאמנס
    4. קליידול
    5. מגנטון
    6. שחומיש.

ואת הליגה הראשונה והשנייה ואת כל המאמנים החזקים ביותר קרעתי בלי הרבה מאמץ...

בשביל שישיה שנחשבת בעקרון ל-טובה אתה צריך פוקימונים עם סטטים טובים, מתקפות יעילות, כלומר גם חזקות וגם שמשפיעות על הרבה סוגים.
    ורמה גבוהה יחסית ליריב. זה הכל

.

3. משתמש מנוסה
    חחח תבין אני סיימתי את הליגה גם עם רייקואזה בלבד רמה 100, והאמת שלא השתמשתי ביותר מדי החייאות וכדומה.

אבל אני מדבר על השישיה הכי טובה מבחינת פילוג הסוגים בשישיה,

תבין יש לי בשישיה העכשוית שלי
    רייקואזה רמה 100
    ספטייל רמה 90
    אזומריל רמה 84
    וזפטוס רמה 82

ועוד שני פוקימונים. זאת שישיה טובה מבחינת רמה וסטטים אך לא בטוח שכן מבחינת סוגים.

אני רוצה "למצוא" את השישיה הכי טובה מבחינת פילוג הסוגים שיש לכל פוקימון,
    לעומת זאת אין לכל שילוב סוגים מסוים פוקימון, לכן אני רוצה להתייעץ עם חברי הפורום על שישית הפוקימונים הכי חזקה מבחינת פילוג הסוגים בשישיה.

4. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    ציטוט פורסם במקור על ידי shaul4554 צפה בהודעה
    חחח תבין אני סיימתי את הליגה גם עם רייקואזה בלבד רמה 100, והאמת שלא השתמשתי ביותר מדי החייאות וכדומה.

אבל אני מדבר על השישיה הכי טובה מבחינת פילוג הסוגים בשישיה,

תבין יש לי בשישיה העכשוית שלי
    רייקואזה רמה 100
    ספטייל רמה 90
    אזומריל רמה 84
    וזפטוס רמה 82

ועוד שני פוקימונים. זאת שישיה טובה מבחינת רמה וסטטים אך לא בטוח שכן מבחינת סוגים.

אני רוצה "למצוא" את השישיה הכי טובה מבחינת פילוג הסוגים שיש לכל פוקימון,
    לעומת זאת אין לכל שילוב סוגים מסוים פוקימון, לכן אני רוצה להתייעץ עם חברי הפורום על שישית הפוקימונים הכי חזקה מבחינת פילוג הסוגים בשישיה.
    רק מבחינה של סוגים?
    Sableye הוא הכי טוב. הוא רוח/חושך ולכן אין שום סוג שסופר אפקטיבי אליו
    ובנוסף, 3 סוגים לא משפיעים עליו (רגיל, לוחם ועל חושי)
    אבל מבחינת סטטוסים הוא דיי גרוע
    בדור 4 יש את ספיריטומב, שהוא גם רוח/חושך עם סטטוסים טובים, אבל זה לא רלוונטי אליך.

אז אתה רוצה לדעת על פוקימונים כמו Sableye?
    גם אם הסטטוסים עצמם לא ממש טובים, או לא לומד מתקפות טובות?
    או גם שילובי סוגים טובים וגם סטטוסים טובים?

בכללי לשישייה אפשר גם 4 פוקימונים מאותו סוג (כמו סוג מים במקרה של שישיית גשם)
    תלוי באסטרטגיה שלך

5. משתמש מנוסה
    קודם כל תודה רבה Stm

דבר שני הייתי רוצה לדעת את שישית הפוקימונים הכי טובה מבחינת שילובי סוגים טובים וגם סטטוסים טובים (ללא קשר לרמה או מתקפות, לזה אני אדאג [= )

אבל לדוגמא סבייל ניכנס לקטגוריה של השישיה הכי טובה מפני ששום דבר לא אפקטיבי עליו ובנוסף 3 סוגים לא

משפיעים עליו כלל.

אני הייתי נורא רוצה "למצוא" את השישיה הכי איכותית וטובה, וחוץ ממני זה יכול לעזור לעוד אנשים שמחפשים

פוקימונים טובים ולא יודעים במי לבחור

דבר שלישי תודה רבה שוב..

6. משתמש מנוסה
    אין השישייה הכי טובה, אם אתה רוצה שישייה הכי טובה מבחינת סוגים? אז זה לא סייבל בכלל, אתה לא צריך פוקימון ללא חולשות שיפול במקום, לפי סוגים כל פוקימון צריך לנצח את האחר ולחסות על האחר

אבל בדור 3 המתקפות פיזיות\מיוחדות מחולקות ע"פ סוגים ולא מתקפות, ובגלל זה אין שישייה
    ואגדיים? עוד רמה 100? בכלל לא שווה לשחק, הולכים עם רמות נמוכות מהליגה כדי ליהנות ולקבל אתגר ולא רמה 100 כדי לקרוע את כולם במכה

אתה צריך טבעים, סוגים, יכולות, סטטוסים, ומתקפות, וכמובן גם חפץ, כל זה עדיף לך בwi-fi בדורות 4\5

קרדיט לבני על השילוב החייתי הזה

קרדיט לקודק על השילוב הסוס הזה

7. משתמש מנוסה
    2 פוקימונים שמבחינת סטטים הם לא הכי טובים אבל מבחינת סוגים הם מצוינים ואין להם הרבה חולשות(שניהם בשישייה שלי) - לנטורן וג'יראפאריג

8. משתמש מנוסה
    חיפשתי באתר סרבי ומצאתי את השישיה הכי טובה מבחינת שילובי סוגים לדעתי שוב לא מבחינת סטטים ורמות אלא מבחינת סוגים אשמח אם תגידו לי מה אתם חושבים (כשאני מציין "או" זה אומר שאני לא בטוח מי חזק יותר):

1. וינזור או רוזליה או ויקטריבל (רעל+עשב)
    2. הרקרוס (לוחם+חרק)
    3. מולטריס או צ'אריזרד (מעופף+אש)
    4. סביילי (אופל+רוח)
    5. אגרון (מתכת+אבן) או במקומו, מגנטון (מתכת+חשמל)
    6. וויסקאש או סוומפרט או קווגסיר (מים+אדמה)

שימו לב שלחלק מהפוקימונים שילוב הסוגים שלהם הוא סופר אפקטיבי אחד על השני מה שמקנה לאותם פוקימונים

יתרון, הייתי מאוד רוצה לשמוע את חוות דעתכם על שישית הפוקימונים הזו מבחינת שילובי סוגים נטו.

ואולי תשתפו בשישיה הכי חזקה לדעתכם (שוב מבחינת סוגים נטו).

(לגבי סטטים, טבעים ורמות בזה אפשר לטפל).

* הבעיה היחידה לגבי השישיה הזו היא שאין משהו סופר אפקטיבי נגד דרקון (כמו קרח או דרקון).

9. Trust me i'm the doctor
    שם: גיא
    ציטוט פורסם במקור על ידי shaul4554 צפה בהודעה
    חיפשתי באתר סרבי ומצאתי את השישיה הכי טובה מבחינת שילובי סוגים לדעתי שוב לא מבחינת סטטים ורמות אלא מבחינת סוגים אשמח אם תגידו לי מה אתם חושבים (כשאני מציין "או" זה אומר שאני לא בטוח מי חזק יותר):

1. וינזור או רוזליה או ויקטריבל (רעל+עשב) עשב-רעל באמת שלא שילוב טוב עשב וכול דבר אחר יכול להיות הרבה יותר טוב
    2. הרקרוס (לוחם+חרק)אחלה פוקימון עם סט נכון יכול להיות ממש טוב
    3. מולטריס או צ'אריזרד (מעופף+אש)בסדר אין לי מה להגיד
    4. סביילי (אופל+רוח)מבחינת שילוב סוגים הוא מעולה אבל הסטאטים שלו ברצפה יחסית לפוקימון שלא מתפתח
    5. אגרון (מתכת+אבן) או במקומו, מגנטון (מתכת+חשמל)אם הייתה יכול להשיג את ההתפחות של מגנטון זה היה טוב אבל אני ממליץ על סוג פלדה או קרח בשישיה השאלה גם איזה תוקף אתה רוצה פיזי או מיוחד
    6. וויסקאש או סוומפרט או קווגסיר (מים+אדמה)מים אדמה שילוב טוב ושאלה אם אתה רוצה פוקימון התקפי או יותר הגנתי לשישיה

שימו לב שלחלק מהפוקימונים שילוב הסוגים שלהם הוא סופר אפקטיבי אחד על השני מה שמקנה לאותם פוקימונים

יתרון, הייתי מאוד רוצה לשמוע את חוות דעתכם על שישית הפוקימונים הזו מבחינת שילובי סוגים נטו.

ואולי תשתפו בשישיה הכי חזקה לדעתכם (שוב מבחינת סוגים נטו).

(לגבי סטטים, טבעים ורמות בזה אפשר לטפל).

* הבעיה היחידה לגבי השישיה הזו היא שאין משהו סופר אפקטיבי נגד דרקון (כמו קרח או דרקון).
    באדום

10. משתמש מנוסה
    אני חוזר אני רק מחפש את השישיה הכי טובה זאת עדיין לא השישיה שלי.
    אז אני אפרט על כל פוקימון כי שכחתי קודם כי הייתי עייף קצת. אני אדגיש שרק שהדיון הזה "יסתיים" אני אבחר את השישה הכי טובים שהוצעה ואאמן אותם לרמה גבוהה.

1. אז ככה אני אסביר לך למה לדעתי וינזור (עשב+רעל) הוא דווקא כן טוב.

דבר ראשון וינזור הוא פוקימון חזק בעל מתקפות טובות.

דבר שני על פוקימון עשב בלבד רעל הוא סופר אפקטיבי אך כשיש פוקימון כמו וינזור עם שילוב של עשב ורעל אז מתקפות רעל לא משפיעות עליו ברמה של סופר אפקטיבי אלא רק אפקטיבי.

2. הרקרוס אני מסכים איתך לגמרי פוקימון לוחם שיכול להתמודד מול רגילים ומול פוקימוני אופל יש לו גם את הסוג של החרק שהוא סופר אפקטיבי וגם את סוג הלוחם שהוא סופר אפקטיבי על סוג אופל.

3. לגבי מולטריס או צ'אריזרד אני לא בטוח מי יותר טוב (ניראלי מולטריס כי הוא אגדי) מבחינת סטים שניתן לתת לו או סטטים כמו שאמרת, אך שילוב הסוגים הזה הוא לדעתי סבבה.

4. חח אתה יכול בבקשה להסביר לי בקצרה ממש מזה סטטים. ולגבי מתקפות אפשר לסדר לסביילי אחלה של סט של מתקפות אופל ורוח. הצעתי אותו לשישיה הכי טובה מפני ששום דבר לא סופר אפקטיבי עליו וכמעט שום דבר כלל לא אפקטיבי עליו.

5. לגבי אגרון (מתכת+אבן), שילוב הסוגים שלו יותר חשוב לי מזה של מגנטון (מתכת+חשמל) או שבכלל אני אוציא את שניהם ואקח שני סוגים שגם עוד לא לקחתי כמו לדוגמא את ג'ינקס (קרח+על חושי) אבל היא ניראית לי חלשה יחסית לאגרון נניח אז לכן אני בהתלבטות לגבי הפוקימון ה-5 בשישיה הכי טובה.

6. לגבי הפוקימון השישי הייתי רוצה מישהו מאוזן אך נוטה מעט להתקפי. יש לי ניסיון משחק עם וויסקאש אך אין לי כלל ניסיון משחק עם סוומפרט או קווגסיר ככה שאני לא ממש בטוח על מי מהם ללכת.

ותודה למי שלקח חלק עד עכשיו בדיון !

11. משתמש מנוסה
    זה עדיין אחת השישיות הגרועות ביותר
    סייבלי? באמת? לא אמרתי על זה משהו כבר?
    וינזור תשיג אותו רק בצ'יטים, אם אתה אוהב לשחק ככה..., לפוקימון רעל ועשב יש עדיין חולשות לאש, קרח, מעופף ועל חושי, 4 חולשות
    הרקרוס, באמת פוקימון טוב וחזק עם שילוב סוגים מצוין, אבל המתקפות שלו עלובות בדור 3, בלי לדבר על זה שיש לו חולשה כפולה למעופף, וחולשה לאש ועל חושי
    מולטרס בכלל לא, אתה לוקח אגדיים? לך לPokemon Online קח 6 ארקאוס ותשחק וזהו.., צ'אריזרד הבנתי שהוא טוב בשישיית שמש, אבל מבחינת דור 3 הוא פוקימון טוב אבל לא הכי מבחינת סוגים
    חולשה כפולה לסלע, חולשה לחשמל, למים, אבל אדמה בכלל לא משפיע
    אגרון? תשחק עם שישיית טורצ'יק רמה 1 עם Tackle וזהו
    יש לו חולשה כפולה לאדמה, וחולשה כפולה ללחימה, 2 חולשות כפולות!, יש לו חולשה למים, יש לו התנגדות כפולה לסלע, ובגלל המתכת חשמל כן משפיע עליו
    מגנטון שימושי למשחק הזה, חולשה כפולה לאדמה וחולשה לאש, אבל לא משהו קריטי
    קווגסיר פוקימון גרוע מכל הבחינות, סוואמפרט לא הכי שימושי לדור 3 (בגלל שמתקפות פיזיות\מיוחדות מחולקות על פי סוגים ולא מתקפות בפני עצמם)

וינזור פוקימון איטי, ושוב עם מולטרס לא משחקים, זה אגדי, זה לא כיף... ג'ינקס? פוקימון עלוב, אגרון שילוב הפוקימונים כרגיל הכי גרוע שקיים, ולא משחקים לפי מתקפות חזקות, סט מורכב מסטאב (מתקפה מסוג הפוקימון) או אולי 2 סטאבים, מתקפה שמחלישה סטאטים של היריב\מעלה את שלך או 2 מתקפות כאלה, ואם תצטרך גם קאונטר (מתקפה שסופר אפקטיבית על הסוג שחזק נגד הפוקימון שלך)

תהנה אם אתה אוהב להפסיד

12. משתמש מנוסה
    סתם שאלה, מה השישיה שלך ?
    * אני רק אציין שעל כל פוקימון שאני מדבר כאן יש לי בברקת לגיימבוי שהושג ע"י החלפה (אני לא ממש יודע למה אתה קורא צ'יט אבל ממה שהבנתי בגיימבוי אין דבר כזה "צ'יטים").

אבל בלי קשר,
    שמע אין לי ממש מושג מה כתבת אבל וינזור אפשר להשיג בהחלפה והוא פוקימון מאוד חזק אמנם איטי אבל חזק בנוסף אני לא התכוונתי מן הסתם להשתמש בו נגד 4 הסוגים אשר אפקטיבים עליו.

סביילי פוקימון שכמעט אף מתקפה לא משפיע עליו ובכיף אפשר לסדר לו סט מתקפות טוב לכן אני חולק על מה שאתה אומר לגביו.

לגבי הרקרוס, כמו וינזור אני לא מתכנן להשתמש בו על סוגים שהוא חלש נגדם מאוד בנוסף מתקפות זה משהו שאפשר לסדר או להחליף אז לגבי זה אני כלל לא דואג.

אז במולטריס אני לא אשתמש, אני אשתמש בצ'אריזרד.
    הוא דווקא די חזק בדור השלישי מניסיון (יש לי אחד בברקת ברמה 48) עם סט מתקפות סביר.
    רק לידיעתך 3 חולשות זה לא כזה נורא, אם תמצא מישהו עם פחות תרשום לי.

לא כתבת כלום לגבי וויסקאש, אני בלי קשר חושב שהוא פוקימון אידיאלי לשישיה טובה (עם המתקפות הנכונות והטובות כמובן !).

לגבי אגרון אני מסכים איתך, הוא לא פוקימון כזה טוב, לזה נועד הדיון בו נחפש את הפוקימונים הכי טובים
    אז בבקשה תציע בשבילו תחליף כל שהו שנגיד ינצח דרקון (כי אי אף אחד כזה בשישיה).
    כמו נגיד לפרס? או וולריין? שניהם מים+קרח.
    או שבכלל סניזל (אופל+קרח).
    או שאפשר גם רק פוקימון קרח כמו אממ.. גליילי נגיד (ההתפתחות של סנורנט).

אני אשמח לתגובה מנומקת ומושקעת כמו הקודמת שלך [=
    נערך לאחרונה על ידי shaul4554, 05-14-2012 בשעה 03:52 PM

13. Trust me i'm the doctor
    שם: גיא
    ציטוט פורסם במקור על ידי dvirbs צפה בהודעה
    זה עדיין אחת השישיות הגרועות ביותר
    סייבלי? באמת? לא אמרתי על זה משהו כבר?
    וינזור תשיג אותו רק בצ'יטים, אם אתה אוהב לשחק ככה..., לפוקימון רעל ועשב יש עדיין חולשות לאש, קרח, מעופף ועל חושי, 4 חולשותאז אם יש לו 4 חולשות זה לא אומר כלום ,לברלום יש 6 חולשות ואחת כפולה והוא אחד הפוקימונים שלי אם לא ה!
    הרקרוס, באמת פוקימון טוב וחזק עם שילוב סוגים מצוין, אבל המתקפות שלו עלובות בדור 3, בלי לדבר על זה שיש לו חולשה כפולה למעופף, וחולשה לאש ועל חושיאז נותנים לו סט נגד זה אין שום בעיה....
    מולטרס בכלל לא, אתה לוקח אגדיים? לך לPokemon Online קח 6 ארקאוס ותשחק וזהו.., צ'אריזרד הבנתי שהוא טוב בשישיית שמש, אבל מבחינת דור 3 הוא פוקימון טוב אבל לא הכי מבחינת סוגים
    חולשה כפולה לסלע, חולשה לחשמל, למים, אבל אדמה בכלל לא משפיע אגדיים אוי ואוי יש הרבה אגדיים שהם פחות חזקים מפוקימונים רגיל... ומולטרס לא יותר מידי חזק הוא רק OU
    אגרון? תשחק עם שישיית טורצ'יק רמה 1 עם Tackle וזהו
    יש לו חולשה כפולה לאדמה, וחולשה כפולה ללחימה, 2 חולשות כפולות!, יש לו חולשה למים, יש לו התנגדות כפולה לסלע, ובגלל המתכת חשמל כן משפיע עליויש לו רק 3 חולשות זה לא הרבה בכלל ובוא נזכיר את הסטאט הגנה המעולה שלו שיכול להגיע ל504
    מגנטון שימושי למשחק הזה, חולשה כפולה לאדמה וחולשה לאש, אבל לא משהו קריטי
    קווגסיר פוקימון גרוע מכל הבחינות, סוואמפרט לא הכי שימושי לדור 3 (בגלל שמתקפות פיזיות\מיוחדות מחולקות על פי סוגים ולא מתקפות בפני עצמם)קוואגראסיר פוקימון מאוזן שחלש רק לסוג 1

וינזור פוקימון איטי, ושוב עם מולטרס לא משחקים, זה אגדי, זה לא כיף... ג'ינקס? פוקימון עלוב, אגרון שילוב הפוקימונים כרגיל הכי גרוע שקיים, ולא משחקים לפי מתקפות חזקות, סט מורכב מסטאב (מתקפה מסוג הפוקימון) או אולי 2 סטאבים, מתקפה שמחלישה סטאטים של היריב\מעלה את שלך או 2 מתקפות כאלה, ואם תצטרך גם קאונטר (מתקפה שסופר אפקטיבית על הסוג שחזק נגד הפוקימון שלך)

תהנה אם אתה אוהב להפסיד
    וינוזאור לא כזה איטי יכול להגיע ל284 שזה לא רע בכלל
    ג'ינקס לא פוקימון משהו אבל אם סט טוב הוא עשה צרות אפילו לשישיה שלי
    בוא לא נגזים הכי גרוע שקיים...

14. משתמש מנוסה
    תגיד אתה, מה אתה אומר על השישיה שהצעתי, מה אפשר לשפר בה מבחינת פוקימונים ?

ותודה רבה על התגובה המחזקת !

15. משתמש מנוסה
    גם אם אחד הפוקימונים בעל סטאט גבוה מאוד, צריך להתחשב בזה, תילחם עם אגרון נגד אנשים, גם עם הגנה שמגיעה ל504, והסיכויים שלו לשרוד הם לא הכי גדולים
    קוואגסייר לא פוקימון טוב לדור 3, וויסאקש אין לי מושג בחיים לא שיחקתי איתו
    לפותח האשכול, לא ידעתי שאתה בגיימבוי אני חשבתי שאתה במחשב משחק
    ועדיין, זה לא כיף לשחק עם אגדיים כמו מולטרס, עם צ'אריזרד שיחקתי מלא פעמים והוא פוקימון שימושי זה לא ממש משנה לי
    בנוסף, אני לא אמרתי שזו כמות אדירה של חולשות, הוא דיבר מבחינת סוגים, אמרתי לו איזה חולשות יש לכל סוג, ועדיין זה שסייבלי הוא פוקימון ללא חולשות, זה לא אומר שהוא הפוקימון האולטימטיבי, הוא עדיין חלש
    וינזור איטי ולפי דעתי מבחר המתקפות מסוג עשב שיש בדור 3 הוא לא משהו, גם ברלום לא הכי טוב לפי דעתי בדור 3 (שוב חילוק המתקפות פיזיות\מיוחדות לפי סוגים ולא לפי מתקפות)
    מצד שני, אולי אמרתי שלהרקרוס יש חולשות, אבל אני יודע שהרקרוס הוא פוקימון מאוד חזק עם שילוב סוגים מאוד שימושי, ציינתי שהחולשה הכפולה היא למעופף, שמזה נזהרים במיוחד כי אין כל כך מתקפות סלע ללמד אותו בדור 3, אולי Rock Tomb, בדור 4 הסט שלו הרבה יותר שימושי, כנ"ל אצל וינוזור
    ושוב אני מזכיר לגבי מולטרס, לשחק עם אגדיים זה עדיין לא כיף, היכולות לגוון עם פוקימונים גדולה, ולשחק בונקר עם אגדיים מהמחשבה שהם הרבה יותר חזקים, זה פשוט לא כיף
    אז תקרא טוב לפני שאתה אומר, דור 1-2-3 זה לא כמו דור 4-5, צריך להתחשב בכל הבחינות, ובגלל זה לבנות שישיות לסטורי בדורות 1-3 זה שונה מאוד מ4-5 ובכללי אתה לא משחק בדורות האלה בWI-FI, לא שאני מכיר מי שכן, אז זה לא הכי משנה
    מצידי קח 6 טריקו רמה 100, שים להם איזה סט שאתה רוצה ועם כל הויטמנים (המשפרי סטטוסים כגון Iron Zinc וכו') ותעבור את כל המשחק..
    אני אישית עדיין בסטורי אוהב לשחק עם שישיות חלשות, לא סטים עם מתקפות שאני לא אוהב, אבל פוקימונים יחסית חלשים, למשל לקחתי דאסטוקס בשישייה הקודמת שלי
    ועדיין, לא בונים שישייה לפי סוגים בלבד, אם לא ראית יש שישיות גשם\שמש ועוד, רק בגשם\שמש יש כ-4 פוקימונים מאותו הסוג אם לא יותר, לא בהכרח שיש להם 2 סוגים (בשישיית גשם אתה לוקח לדוגמא פוקימון מים עם יכולת Drizzle, ואיתו עוד 3 פוקימוני מים אחרים, ששם הסט של כל אחד חשוב מאוד, פחות מהסוגים, כמובן גם חפצים יכולות וטבעים)

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •