תן צ'אנס
מה לעזאזל ?
בגלל שאני נחמד וחתיך והכל החלטתי לפתוח פרוייקט.
את זה הבנתי, תרחיב.
בזמן האחרון (מפתיחת פורום אנימה ומנגה) שמתי לב שהמשתמשים בפורום סגורים, מה זאת אומרת ? לא מעוניינים לקרוא סוגים שונים מחשש שזה ישעמם אותם, אז בגלל שאני מגניב והכל החלטתי לפתוח פרוייקט שבו אני אאסוף משתמשים אשר יעזרו לי לפתוח אתכם (לא לא במובן של נדב ): ) לסוגים שונים של מנגות, כגון רומנאס סיינן וכו'
ואיך אתה מתכוון לעשות את זה ?
כמו שכבר אמרתי, אני ועוד כמה משתמשים מתכוונים לפתוח פעם בשבוע נושא, שבו כל אחד לפי המומחיות שלו ימליץ על מנגה במטרה למשוך אותך, לקרוא עוד מנגה או שתיים.ואולי להיפתח לסוג נוסף של מנגה.
אז בקיצור אתה מחפש פרוייקט בשביל ליצור עוד סיקורים.
אוקי כאן מתחיל הקאץ', המטרה של סיקור זה לתת מידע על מנגה מסויימת בעוד המטרה של המלצה בדיוק כמו ההמלצה שהיינו עושים בבית הספר היא להמליץ על הסיפור אם כמה שפחות ספויילרים וכמה שיותר דעה אישית.
אוקי, נגיד שהבנתי, אבל למרות כל ההשקעה שתעשו מה יצא לי מזה ?
חיכיתי שתשאל את זה, בנוסף לנושא ההמלצה השבועית כל סוף שבוע, יפתח חידון שבו יהיו שאלות מהמנגות שהקראתם (או לא ) במשך השבוע, ואולי בסוף אם עומר יהיה מגניב מספיק אתה תקבל פרס נחשק.
עכשיו שאני יודע על המטרה של הפרוייקט ואיך הוא יתבצע מי יהיו חברי הצוות ?
שאלה טובה פלופי צעיר,אז במחיאות כפיים סוערות קבלו אותם:
ספוילר
ספוילר
ספוילר
ספוילר
רק שלושה משתמשים?
בינתיים כן, אבל אם אתה חושב שאתה מספיק מבין וכותב מספיק טוב, אתה מוזמן לשלוח לי הודעה פרטית ובה יש סיקור אשר אתה כתבת בנוגע למנגה מסויימת ואולי גם אתה תצטרף לפרוייקט.
אז מתי מתחילים ?
בתחילת השבוע הבא ,יפתח נושא שבו יהיו שלושת ההמלצות הראשונות, ובסוף השבוע החידון הראשון יפתח.(:
Lets the games begin